18:54 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως φαίνεται, ο δημοφιλής «Αγάπη Μόνο», Τάσο Ποτσέπης, δεν θα κατορθώσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει Ειδικός Φρουρός της Ελληνικής Αστυνομίας, μιας και κόπηκε στην ψυχιατρική αξιολόγηση.

«Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης, εξαιτίας ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο», δήλωσε ο 24χρονος στην εφημερίδα Espresso.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ποτσέπης, που στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός από εμφανίσεις τους σε διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, χάρη στα μόρια που είχε συγκεντρώσει, είχε καταταχθεί στην 95η θέση ανάμεσα σε 1.500 υποψηφίους που κλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. να λάβουν μέρος στις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις.

Με το πέρας της εξέτασης από τους ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Ποτσέπης παραπέμφθηκε για περαιτέρω αξιολόγηση από ψυχίατρο, ο οποίος τον έκρινε ακατάλληλο.

«Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα», ανέφερε ο Τάσος Ποτσέπης.

«Παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά, λέγοντάς μου πως θα στείλει την απόφαση στην επιτροπή», συνεχίζει ο «Αγάπη Μόνο».

Όμως, όταν ο κ. Ποτσέπης ξαναεμφανίστηκε στην επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛ.ΑΣ., εκεί του ανακοίνωσαν ότι βάσει της δικής τους απόφασης, αλλά και του ψυχιάτρου, κρίθηκε ακατάλληλος για να υπηρετήσει ως Ειδικός Φρουρός στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ειδικός φρουρός, Ελληνική Αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK