18:57 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Αργυρού επιστράτευσε ο Σάκης Τανιμανίδης ώστε να επιβεβαιώσει την απάντηση σε μια ερώτηση του τηλεπαιχνιδιού «Boom», κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/10).

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να επιβεβαιώσει την απάντηση σε μια ερώτηση του τηλεπαιχνιδιού «Boom», που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, και δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/10), ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους συμμετέχοντες ποιος Έλληνας και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.

Οι παίκτες «απενεργοποίησαν» τη βόμβα, αφού απάντησαν πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, τηλεφώνησε στον τραγουδιστής και εκείνος απάντησε, αρχικά, λέγοντας: «Αδελφέ, έλα για καφέ σε περιμένω. Τώρα έλεγα για σένα. Είμαι εδώ πέρα, δίπλα από το σπίτι σου, έλα. Εδώ στη γειτονιά, στην πλατεία».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τον ενημέρωσε πως βρίσκεται στο studio για γύρισμα και η κλήση τους είναι σε ανοιχτή ακρόαση. Έπειτα, του έθεσε την ερώτηση και ο Κωνσταντίνος γέλασε και ρώτησε αστειευόμενος: «Ποιες είναι οι επιλογές μου;».

Τέλος, οι παίκτες τραγούδησαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό το κομμάτι του, με τίτλο «Τι να το κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μας δείχνουν το καινούριο σπίτι τους - Φωτογραφία

Tags:
τηλεπαιχνίδι, κλήση, Σάκης Τανιμανίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK