18:33 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η προσπάθεια του Γιώργου Λιάγκα και των υπόλοιπων παρουσιαστών της εκπομπής «Μεσημέρι», να διακωμωδήσουν τις πρόσφατες καταγγελίες της φοιτήτριας, προκάλεσαν την αντίδραση του ΕΣΡ.

Την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) προκάλεσαν τα όσα έλαβαν χώρα στην εκπομπή «Μεσημέρι», η οποία προβάλλεται από τον «ΣΚΑΪ» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Και αυτό διότι η ανεξάρτητη αρχή, σύμφωνα με τις «typologies.gr», θα εξετάσει τις καταγγελίες που σχετίζονται με την αναπαραγωγή της είδησης περί σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής, όσο και οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι προσπάθησαν να διακωμωδήσουν το περιστατικό, ενώ μάλιστα, δεν παρέλειψαν να προχωρήσουν και σε αναπαράσταση της σχετικής είδησης.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι μια 20χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε πρόσφατα ότι ενώ διάβαζε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, ένιωσε κάτι στην πλάτη της και διαπίστωσε πως η μπλούζα της είχε λερωθεί με σπέρμα.

Στη συνέχεια, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός νεαρού άντρα,  ο οποίος αμέσως τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε από φύλακα της σχολής και οδηγήθηκε στις αρχές.

Το περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής, ενώ μάλιστα, ένας τεχνικός έκανε αναπαράσταση του συμβάντος.

Tags:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, φοιτήτρια, φοιτητής, φοιτητές, παρουσιαστής, ΕΣΡ, Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK