17:55 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η Φωτεινή, η οποία συμμετείχε στο επεισόδιο του «Πιο αδύναμου κρίκου» που προβλήθηκε την Κυριακή (17/11), έκανε εξομολόγηση λατρείας στον Τάσο Τρύφωνος και άφησε αιχμές για την Έλενα Ακρίτα, παρομοιάζοντας το ύφος της με εκτέλεση των... Γερμανών.

Ο Τάσος Τρύφωνος έχει εξέχουσα θέση στην καρδιά της Φωτεινής, παίκτριας του «Πιο αδύναμου κρίκου» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (17/11) στον ΣΚΑΪ.

Η Φωτεινή εξομολογήθηκε στον Τάσο Τρύφωνος ότι τον λατρεύει και πρόσθεσε:

«Σε έχω εικόνισμα στο σπίτι, δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο, σε γουστάρω τρελά γιατί είσαι ωραίος τύπος και ο καλύτερος παρουσιαστής. Μπράβο στο κανάλι που σε έφερε στην Αθήνα. Δεν έχω χάσει καμία εκπομπή».

Η παίκτρια, που έχει γραφείο συνοικεσίων, άφησε τις αιχμές της για την Έλενα Ακρίτα που παρουσίαζε το παιχνίδι παλιότερα:

«Όσο για την προηγούμενη που έπαιζε το παιχνίδι, δεν το έβλεπα γιατί οι παίκτες ήταν λες και πήγαιναν να τους εκτελέσουν οι Γερμανοί. Εντάξει, είναι ωραία γυναίκα, τα λέει ωραία, αλλά τι να σου πω; Φοβόμουν!».

Ο Τάσος Τρύφωνος άκουσε και την ενδυματολογική ένσταση της Φωτεινής και μάλλον «βραχυκύκλωσε» από τα τόσο καλά λόγια της παίκτριας.

Ο παρουσιαστής ζήτησε στον Βασίλη Θωμόπουλο να δημιουργήσει έναν ρόλο για την Φωτεινή στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας».

Διαβάστε ακόμα:

Η Βοσνία έγινε «Σνία» και η τσίτα αγαπημένη του Ταρζάν στον «Πιο αδύναμο κρίκο» - Βίντεο

Tags:
Ο πιο αδύναμος κρίκος, Έλενα Ακρίτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK