22:22 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Σε συναντήσεις των δύο πλευρών συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση με μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ του «Εξάντα» σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος.

Την απόφασή της να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου «AGORA 2» στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ «έκοψε το νέο ντοκιμαντέρ» του δημοσιογράφου, τα χαρακτηρίζει fake news.

«Αν κάποιος εκ των δημοσιογράφων που διαδίδουν fake news ότι τάχα η ΕΡΤ έκοψε τη νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου είχε μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει είτε στην ΕΡΤ είτε στον ίδιο το δημοσιογράφο, θα πληροφορείτο το εξής: ο κ. Αυγερόπουλος συναντήθηκε δύο φορές με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συμφώνησαν αντί της εκ των υστέρων συμβολικής χρηματοδότησης της ταινίας του "AGORA 2", η ΕΡΤ να αγοράσει κατ' αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό ακριβώς αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ και μάλιστα ομόφωνα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, σε συναντήσεις των δύο πλευρών συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση με μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ του «Εξάντα» σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η συνεργασία της ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος εξιστορεί την εμπειρία του από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς του '99

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Πώς σχολιάζει η ΕΣΗΕΑ

Tags:
fake news, ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφος, ΕΡΤ, Γιώργος Αυγερόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK