21:16 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ο νέος -τέταρτος κατά σειρά- κύκλος του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα την 31η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στο Facebook, το βράδυ της Πέμπτης (05/12).

Ο νέος κύκλος του «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει στις 31 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με βίντεο που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης (05/12).

Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου θα γινόταν στα μέσα του Ιανουαρίου, επελέγη η Παραμονή Πρωτοχρονιάς μιας και η ημέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΑΝΤ1, καθώς τότε θα συμπληρώσει 30 χρόνια λειτουργίας.

Ο εμπρησμός και η επιστροφή στο χωριό

Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο στο Κολοκοτρωνίτσι ύστερα από τόσα χρόνια, καθώς το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει πλέον επειδή κάηκε ολοσχερώς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit.gr, η «Βάλια Χάσκα» (Έφη Ρασσιά) θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να διερευνήσει την υπόθεση του εμπρησμού, ούσα δικηγόρος πλέον.

Εκεί, θα συναντήσει τον παιδικό έρωτά της, τον «Μανόλη Πώποτα» (Πάρις Σκαρτσολιάς), αλλά πλέον απέναντί τους θα βρουν τόσο τον «Περίανδρο Πώποτα» (Χάρης Ρώμας) όσο και τη «Χαρά Χάσκα» (Ρένια Λουιζίδου).

Τα δεδομένα στο χωριό, όμως, θα αλλάξουν και με την άφιξη της «Στέλλας» (Ζέτα Δούκα), η οποία είναι μια μυστηριώδης γυναίκα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα αναστατώσει τον «Περίανδρο Πώποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» γυρίζουν ύστερα από 20 χρόνια - Τι θα δούμε στον νέο κύκλο - Βίντεο

Tags:
ΑΝΤ1, πρεμιέρα, τηλεοπτική σειρά, σειρά, Καφέ της Χαράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK