06:31 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η παρέμβαση κατέληξε σε τσακωμό μεταξύ των δύο, με τον παρουσιαστή να κατηγορεί τον βουλευτή ότι δεν δέχεται διάλογο.

Ο Γιάννης Ραγκούσης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το πρωί της Παρασκευής, για να μιλήσει για τις καταγγελίες αστυνομικής βίας στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι και τη χρήση πλαστικών σφαιρών.

Στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και ο Σπύρος Κρικέτος, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττική.

Ο κ. Ραγκούσης διαμήνυσε ότι δεν θα συνομιλήσει με τον κ. Κρικέτο ούτε με κάποιον άλλο καλεσμένο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαδάκη.

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπαδάκης είχαν σφοδρή αντιπαράθεση η οποία κατέληξε με τον τερματισμό της τηλεφωνικής παρέμβασης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι ο ίδιος και το επιτελείο του είναι αρμόδιοι να καθορίσουν ποιος θα έρθει στην εκπομπή. «Εδώ το αφεντικό είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καθορίσει ποιος θα έρθει στην εκπομπή», είπε ο κ. Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε ότι ο κ. Ραγκούσης εμφανίστηκε σε εκπομπή άλλου καναλιού κι εκεί δέχτηκε να κάνει διάλογο με εκπροσώπους της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Ραγκούσης δημοσιοποίησε φωτογραφίες του τραυματισμένου σκηνοθέτη από το Κουκάκι

Κατάληψη σε Κουκάκι: Καταγγελία για τραύμα γυναίκας από πλαστική σφαίρα

Tags:
καταγγελίες, καταγγελία, Κουκάκι, Γιώργος Παπαδάκης, Γιάννης Ραγκούσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK