02:29 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το «Καφέ της Χαράς».

Για τον ρόλο της, τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο, αλλά το γιατί το «Καφέ της Χαράς» έχει τέτοια απήχηση στους τηλεθεατές, μίλησε η Ρένια Λουϊζίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show».

 

«Δεν είμαι γενικά υπέρ των remake. Aν υπάρχει όμως μια ιδέα και στην περίπτωση του Καφέ υπήρχε και είχε να κάνει με τα δυο παιδιά μας, τη Βάλια και τον Μανωλάκη που και οι δυο ασχολούνται με την υποκριτική και μπορούσαν να δώσουν έναν δεύτερο κύκλο, που να έχει πια άξονα αυτούς τους δύο και εμάς γύρω τους», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, εξηγώντας πως στην προκειμένη περίπτωση, το έργο μπορούσε να έχει συνεχιστεί λόγω των παιδιών της Χαράς και του Πώποτα, δηλαδή της Βάλιας και του Μανωλάκη, που μεγάλωσαν πια και έτσι θα μπορούσαν να έχουν μια εξέλιξη.

Η Ρένια Λουϊζίδου αποκαλύπτει πώς εκτυλίσσεται η υπόθεση στον νέο κύκλο, τι θα δούμε στη σειρά, αλλά και τον δικό της ρόλο.

«Μετά από τρία χρόνια δημιουργήθηκαν σχέσεις και δεσμοί που βρισκόμασταν κάθε τόσο, ακόμα και τα παιδιά τα είχα δει. Με τον Πάρη που κάνει τον Μάνο είχαμε βρεθεί πριν από 4-5 χρόνια και τον βλέπω μπροστά μου σε ένα μπαρ και δεν το πίστευα», είπε, επίσης.

«Εγώ δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Εγώ θα αφήσω τη Βάλια στο χωριό, θα φύγω, αποφασισμένη πως δεν μπορώ σε αυτό το χωριό με τίποτα. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τη Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων», πρόσθεσε.

Τέλος, για την επιτυχία του νέου κύκλου και για το ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει σχολίασε:

«Νιώθω ότι έχει μια αθωότητα, δεν ξέρω πώς να το προσδιορίσω. Νιώθω ότι ο κόσμος το βλέπει όπως με τις ελληνικές ταινίες, που κάτι μας θυμίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Καφέ της Χαράς σκίζει και σε επανάληψη: Δείτε τι τρελά ποσοστά ξανάκανε το 1ο επεισόδιο

Καφέ της Χαράς: Τι θα γίνει στο 2ο επεισόδιο της σειράς - Ο Πώποτας συναντά 1η φορά τη Χαρά - Βίντεο

Tags:
ΑΝΤ1, Ρένια Λουϊζίδου, Καφέ της Χαράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK