04:57 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν το πρώτο διάσημο θύμα τρομακτικής φάρσας του Σάββα Πούμπουρα για την εκπομπή «My Best Friends Fear» και κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει την εμπειρία.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει πώς βίωσε την τρομακτική φάρσα που της έστησε ο Σάββας Πούμπουρας στο πλαίσιο της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «My Best Friends Fear».

Υπενθυμίζεται ότι η φάρσα διοργανώθηκε μετά από αίτημα της κόρης της ηθοποιού, Δανάης Μπάρκα. Σύμφωνα με το «σενάριο», η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη σε σπίτι, στο Κορωπί. Μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένας κακοποιός έξω από το σπίτι δοκίμασαν τα νεύρα της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η κλιμάκωση ήρθε όταν ο Σάββας Πούμπουρας με μάσκα στο πρόσωπο εισέβαλε στο σπίτι κρατώντας τσεκούρι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει τη φάρσα, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Τα σχόλια διχάστηκαν. Θεωρώ ότι ήταν πιο πολλά τα κολακευτικά και λιγότερα τα αρνητικά. Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά ήταν αυτοί που "τσίνισαν", γιατί φοβήθηκαν», δήλωσε η ηθοποιός.

Παραδέχτηκε, βέβαια ότι κάποια στιγμή «τα έπαιξε».

«Η Δανάη δεν ήξερε ότι θα φτάσει μέχρι τόσο πολύ η φάρσα. Νομίζω ούτε και τα παιδιά. Βλέποντας ότι εγώ το διαχειρίζομαι, συνέχιζαν. Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα έπαιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νομίζουν, γλίστρησα στο χαλάκι. Αλλά μόλις είδα τι ήταν και ότι ήμουν και "καλεσμένη", θα έκανα μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ», είπε.
Tags:
τηλεόραση, εκπομπή, φάρσα, ΑΝΤ1
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK