14:13 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης δεν παίζει από σήμερα στα ερτζιανά με τον ιδιοκτήτη του Arena FM 89,4 να ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας.

Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού της συμπρωτεύουσας έκανε γνωστή σήμερα το πρωί την είδηση της αναστολής της λειτουργίας του Arena FM 89.4 ως αθλητικό ραδιόφωνο.

Με τίτλο ο «Arena FM 89,4 δεν παίζει πιά για σένα» ο  Δημήτρης Παπαϊωάννου ανέφερε πως πριν από μερικά χρόνια είχε ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

«Δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο»

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού τόνισε πως το ήθελε, το στήριζε και το πλήρωσε ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του, αλλά επισήμανε πως ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό και έτσι από σήμερα αποφάσισε να σταματήσει η λειτουργία του Arena FM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες , έναν – έναν ξεχωριστά, να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της», ήταν το ποστάρισμα του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός δημιουργούσε παρεμβολές στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Tags:
ραδιοφωνικός σταθμός, ραδιόφωνο, Arena FM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK