15:39 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Με χρώματα, φωνές και στολές κλασσικές αλλά και εμπνευσμένες από την επικαιρότητα αναμένεται να διεξαχθεί και φέτος η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Από την τηλεόραση θα απολαύσουν τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν φέτος στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το φημισμένο καρναβάλι της Πάτρας από την ΕΡΤ και από τις της ΕΡΤ2 και της ERT World, καθώς και στα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ.

Όπως κάθε χρόνο της παρέλασης θα ηγείται ο Βασιλιάς Καρνάβαλος ενώ τα βλέμματα αναμένεται να στραφούν και φέτος στο άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Με σύνθημα «Υπέρ, περί, ανά – κύκλο κάνω στη χαρά», δεκάδες ομάδες θα χυθούν στους δρόμους της Πάτρας με στολές και άρματα που είναι αποτέλεσμα προετοιμασίας μηνών.

Στην παρέλαση που πραγματοποιείται πάντα την Κυριακή των Αποκριών, αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου και θα ακολουθήσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης.

Παρουσιαστές της παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2020 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης.

Tags:
Απόκριες, μετάδοση, παρέλαση, καρναβάλι, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK