18:05 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Netflix ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Instagram για να ξεκινήσει μια νέα εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή που θα περιλαμβάνει διάλογο με διασημότητες, οι οποίες θα περιγράφουν την εμπειρία τους εν μέσω καραντίνας, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.

Η εβδομαδιαία ζωντανή σειρά «Wanna Talk About It?» θα προβάλλεται στο Instagram κάθε Πέμπτη.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν αστέρια από σειρές του Netflix, αλλά και ειδικοί ψυχικής υγείας, που θα μιλούν για τον τρόπο που μπορεί κανείς να φροντίσει την ψυχική του υγεία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με φόντο την πανδημία κορονοϊού.

Μεταξύ των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν είναι οι Νόα Σεντίνεο, Τζόι Κινγκ, Ρος Μπάτλερ, Κάλεμπ ΜακΛάφλιν, Λάνα Κόντορ, Τζέρι Χάρις και Αλίσα Μπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο Wersm.

Η σειρά εκπομπών θα ξεκινήσει με μια συζήτηση του Νόα Σεντίνεο με τον Δρ. Κεν Ντάκουορθ, επικεφαλής ιατρό της Εθνικής Συμμαχίας για την Ψυχική Ασθένεια (NAMI).

Σε όλα τα επεισόδια, ψυχολόγοι και ηθοποιοί θα συζητούν για διάφορα ερωτήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι.

Θα εξετάζουν ακόμη θέματα όπως η βοήθεια σε άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν, οι σχέσεις κατά τη διάρκεια της κοινωνικής αποστασιοποίησης και η διαχείριση του άγχους.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
ηθοποιοί, ψυχολόγος, ψυχολογία, SARS-CoV-2, COVID-19, καραντίνα, Instagram, κορονοϊός, Netflix
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK