17:27 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter για τον Στέφανο Χίο, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη».

Χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Χίο χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, σε ανάρτησή του στο Twitter, ύστερα από την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχτηκε ο πρώτος, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο κ. Χατζηνικολάου ευχήθηκε περαστικά στον Στέφανο Χίο ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ωστόσο, συμπλήρωσε στο μήνυμά του ότι «πρόκειται για τεράστιο αλήτη» και πως η «απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον “αθωώνει” για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει».

Συγκεκριμένα και απαντώντας σε ανάρτηση άλλου χρήστη του Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε:

«Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον “αθωώνει” για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…»

​Στην παρατήρηση άλλου χρήστη ότι το εν λόγω σχόλιο δεν τον τιμά, ο κ. Χατζηνικολάου επέμεινε στον χαρακτηρισμό γράφοντας:

«Εσάς δεν τιμά η υποστήριξη αυτού του αλήτη! Αυτού του φασιστοειδούς!»

Πώς έγινε η επίθεση στον Στέφανο Χίο

Η επίθεση κατά του Στέφανου Χίου σημειώθηκε, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, στα Βριλήσσια, στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η μία σφαίρα βρήκε τον δημοσιογράφο στον λαιμό, περνώντας ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη στα πλευρά, ενώ δύο βολίδες καρφώθηκαν στο όχημα.

Τότε, ο Στέφανος Χίος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ η γυναίκα του που ήταν στο σπίτι βγήκε να δει τι συμβαίνει, τη στιγμή που ο ένοπλος και ένας συνεργός του τρέπονταν σε φυγή.

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε σε αστυνομικούς, μέσα από το νοσοκομείο, είπε ότι δεχόταν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας του, ενώ περιέγραψε και τον δράστη.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Χίος στην κατάθεσή του.
Tags:
χαρακτηρισμοί, πυροβολισμοί, επίθεση, Στέφανος Χίος, Νίκος Χατζηνικολάου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK