08:14 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Τα τελευταία 24ωρα το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» έχει προκαλέσει κύμα «συγγνώμης» από τα μίντια με το #WeAreSorryBritney να ανεβαίνει στις παγκόσμιες τάσεις.

Για άλλη μια φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπήκε στις παγκόσμιες τάσεις με το #WeAreSorryBritney να αντικαθιστά το #FreeBritney. Αφορμή αποτέλεσε η ολοκλήρωση του τελευταίου ντοκιμαντέρ, παραγωγής των New York Times, για τα 13 χρόνια κατά τα οποία η ίδια δεν έχει κανέναν έλεγχο στην περιουσία και τη ζωή της.

Μάλιστα, είναι τόση η στήριξη προς το πρόσωπό της που ενδέχεται να προχωρήσει σε νέες δικαστικές κινήσεις κατά του πατέρα της, ο οποίος υπενθυμίζεται πως παίρνει όλες τις αποφάσεις για εκείνη από το 2008.

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από έξι επεισόδια προκαλώντας κύμα συμπαράστασης για τα όσα έχει περάσει στη ζωή της η τραγουδίστρια. 

Με την ολοκλήρωση της σειράς ντοκιμαντέρ η Μπρίτνεϊ τιτίβισε τα εξής:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η εμφάνιση του Τoxic είναι πριν τρία χρόνια! Πάντα λατρεύω να είμαι στη σκηνή, αλλά τώρα παίρνω τον χρόνο μου για να μάθω να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Λατρεύω απλά να απολαμβάνω τα βασικά της καθημερινότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αρνείται να εργαστεί έως ότου να απομακρυνθεί ο πατέρας της ο οποίος φέρεται να έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής της.

Η ίδια προχώρησε στη συνέχεια σε ακόμη μία ανάρτηση γράφοντας: «Να θυμάστε πως ό,τι και αν πιστεύουμε πως ξέρουμε για τη ζωή κάποιου, δεν είναι τίποτα συγκριτικά με όσα ξέρει αυτός που ζει τη ζωή του πίσω από τον φακό».

Σημειώνεται ότι σε εκκρεμότητα βρίσκεται το δικαστικό της αίτημα από τον Αύγουστο του 2020 ώστε να απομακρυνθεί ο πατέρας της από τον έλεγχο της περιουσίας και του προγράμματος της.

Το #WeAreSorryBritney ξεκίνησε από το Glamour και προκάλεσε κύμα συμπαράστασης.

Πιο συγκεκριμένα, το Glamour ζήτησε συγγνώμη από τη Σπίαρς, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα μίντια την εικόνα της όταν αυτή βρέθηκε στο πικ της καριέρας της σημειώνοντας πως είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη: «Μπορεί να μην προκαλέσαμε την καταστροφή της, αλλά την "επιχορηγήσαμε". Και μπορούμε να κάνουμε κάτι για να επανορθώσουμε».

View this post on Instagram

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Tags:
ντοκιμαντέρ, New York Times, Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK