16:15 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΜΟΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Γυναίκες από όλο τον κόσμο σε καραντίνα, απελευθερωμένες από τα κοινωνικά «πρέπει», ανταποκρίνονται στην #QuarantinePillowChallenge, σατιρίζουν τη μόδα και αυτοσαρκάζονται.

Στην πανδημία του νέου κορονοϊού ο καθένας διαχειρίζεται την κατάσταση όπως μπορεί και εμπνέεται, άλλοι με μικρές ή μεγαλύτερες πράξεις αλληλεγγύης και άλλοι επιστρατεύοντας το χιούμορ τους, για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν όσοι αποδέχονται τις διαδικτυακές προκλήσεις που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στα social media.

Μια από αυτές, η #QuarantinePillowChallenge, σατιρίζει τη μόδα και τις συμβάσεις της και δίνει κυριολεκτική διάσταση στη φράση «με πλάκωσε το πάπλωμα». Μόνο που στη θέση της λέξης «πάπλωμα» μπορούμε να βάλουμε και το μαξιλάρι, το οποίο όλο και περισσότερες γυναίκες φορούν σαν φόρεμα, στερεώνοντάς το με ζώνη, για να βγάλουν selfie και να την ανεβάσουν στο Instagram. Κάποιες από αυτές ολοκληρώνουν το λουκ με βραδινές τσάντες, σκουλαρίκια, ακόμα και τιάρες, προτείνοντας μεγαλειώδεις εκδοχές που μόνο από τον μακροχρόνιο εγκλεισμό θα μπορούσαν να προκύψουν. Ανάμεσα στους «παίκτες» συναντάμε, μάλιστα, και κάποιους άντρες.

Δείτε εκδοχές της #QuarantinePillowChallenge στο Instagram:

Σχετικά:

Στα χρόνια της άνεσης: Πέντε φούτερ μάς αγκαλιάζουν ζεστά και απαλά στο σπίτι
Casa de Papel: Τα Pull & Bear κυκλοφόρησαν συλλογή εμπνευσμένη από τη σειρά - Βίντεο
Zara και καραντίνα: Νέα καμπάνια φωτογραφίζει τα μοντέλα στο σπίτι
Tags:
μόδα, φόρεμα, μαξιλάρι, Instagram, Pillow Challenge, καραντίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK