ΜΟΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Τζίτζι Χαντίντ ήταν ένα από τα 19 μοντέλα που φωτογραφήθηκαν στο FaceTime για ένα πρότζεκτ που μόνο στην πανδημία του νέου κορονοϊού θα μπορούσε να γεννηθεί.

Ακόμα και οι φωτογραφίσεις περιοδικών αλλάζουν στην εποχή της καραντίνας και της πανδημίας του COVID-19. Το i-D παρουσίασε το πρότζεκτ Safe + Sound (Σώος και Αβλαβής, σε ελεύθερη μετάφραση), όπου ο Βέλγος φωτογράφος Βίλι Βάντερπερ μίλησε με 19 μοντέλα από όλο τον κόσμο μέσω του FaceTime, τα ρώτησε πώς περνούν τις μέρες τους στην απομόνωση και αντί να τα φωτογραφίσει, αποθήκευσε screenshots από τη βιντεοκλήση τους. Μάλιστα, δημιούργησε και ένα κολάζ όπου όλα τα μοντέλα παίρνουν τη γνώριμη έκφραση προσώπου του Μακόλεϊ Κάλκιν από το «Μόνος στο σπίτι».

«Αυτά τα κορίτσια κανονικά ζουν μια ζωή σε γρήγορους ρυθμούς, αναρωτιόμουν λοιπόν πώς κρατούν την ψυχική ισορροπία τους», σχολίασε ο ίδιος. «Σε αυτό τον κόσμο που αλλάζει γρήγορα, είναι σημαντικό το να κρατάς επαφή».

Για τον φωτογράφο είχε, επίσης, ενδιαφέρον να «συναντήσει» τα μοντέλα στο σπίτι τους, «ένα μέρος όπου δεν τα βλέπουμε συνήθως, με τη φυσική τους ομορφιά, χωρίς μέικαπ, όπως ακριβώς είναι, απλές και ειλικρινείς».

Ανάμεσα στις μούσες του και η Τζίτζι Χαντίντ, που δήλωσε στο πρότζεκτ: «Γεια, είμαι η Τζίτζι, βρίσκομαι στην οικογενειακή φάρμα. Είμαι πολύ τυχερή που αυτή η περίοδος με βρίσκει με την οικογένειά μου. Τους μαγειρεύω συνέχεια! Ελπίζω αυτό να τους κρατά χαρούμενους».

Δείτε εικόνες από το πρότζεκτ:

© Φωτογραφία : i-D
Περιοδικό για περιοδικό i-D μέσω FaceTime
© Φωτογραφία : i-D
Φωτογράφιση για περιοδικό i-D μέσω FaceTime
© Φωτογραφία : i-D
Φωτογράφιση για περιοδικό i-D μέσω FaceTime
© Φωτογραφία : i-D
Φωτογράφιση για περιοδικό i-D μέσω FaceTime

 

Σχετικά:

Κορονοϊός: Διάσημοι του πλανήτη μετέτρεψαν την πανδημία σε… επίδειξη μόδας - Φωτογραφίες
Zara και καραντίνα: Νέα καμπάνια φωτογραφίζει τα μοντέλα στο σπίτι
Αληθινή ομορφιά: Νέα καμπάνια της Dove με επαγγελματίες υγείας ως μοντέλα - Βίντεο
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, καραντίνα, Μόνος στο σπίτι, Μακόλεϊ Κάλκιν, φωτογράφιση, βιντεοκλήση, Τζίτζι Χαντίντ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK