05:46 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΜΟΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χάρη στην καινοτόμο επένδυσή του μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμη και χωρίς ταμπόν ή σερβιέτα, απαλλάσσοντάς μας από τον «πονοκέφαλο» της περιόδου στις διακοπές.

Το μόνιμο άγχος μιας γυναίκας αναπαραγωγικής ηλικίας είναι μήπως συμπέσουν οι διακοπές με την περίοδό της. Φέτος μάλιστα, που ακόμη και η προοπτική ενός ταξιδιού παραμένει αβέβαια λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, οι αποδράσεις μας σε παραλίες προβλέπονται πιο σύντομες, πιο κοντινές, πιο πολύτιμες και δεν θα θέλαμε να μας τις χαλάσει η έμμηνος ρύση.

Μια νέα ανακάλυψη, ωστόσο, υπόσχεται να αλλάξει προς το καλύτερο τα καλοκαίρια μας. Πρόκειται για ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό, ειδικά σχεδιασμένο για κολύμπι στην περίοδο. Χάρη στην ειδική, απορροφητική επένδυσή του, μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμα και χωρίς σερβιέτα ή ταμπόν, μέσα στο νερό, σε θαλάσσια σπορ, ακόμα και στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

Το brand που το υπογράφει, Ruby Love, είναι από μόνο του μια ενδιαφέρουσα περίπτωση: Δημιουργήθηκε το 2015 για να προσφέρει στις γυναίκες εσώρουχα και μαγιό που τους επιτρέπουν να συνεχίζουν ανεμπόδιστα τις δραστηριότητές τους και όταν είναι αδιάθετες. Όλα αυτά χάρη σε μια έξυπνη πατέντα, που υπόσχεται, σύμφωνα με την περιγραφή του site, «μέγιστη απορρόφηση, προστασία από διαρροές και λεκέδες, ψυχική ηρεμία και απόλυτη διακριτικότητα, ώστε οι μέρες της περιόδου να είναι όπως οποιαδήποτε άλλη μέρα».

Δείτε ένα μαγιό για κολύμπι στην περίοδο:

© Φωτογραφία : www.rubylove.com
Ολόσωμο μαγιό ιδανικό για την περίοδο Bae Watch, Ruby Love, www.rubylove.com, $89.99

Σχετικά:

Με το βλέμμα στο καλοκαίρι εν μέσω καραντίνας: 6 νέες τάσεις στα παπούτσια
Καταστήματα ρούχων: Τι αλλάζει στο πώς και τι θα ψωνίζουμε
Zara: Ο θρυλικός φωτογράφος Στίβεν Μάιζελ στη νέα, μποέμ καμπάνια - Βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK