05:49 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΜΟΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα Earth Polo, μια πιο «πράσινη» εκδοχή των εμβληματικών T-shirts με τον γιακά, κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση First Mile.

Τα πιο αναγνωρίσιμα ίσως T-shirts στον κόσμο, τα εμβληματικά polo του Ralph Lauren, πλέον διαθέτουν μια πιο «πράσινη» εκδοχή τους. Η σειρά Earth Polo κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση First Mile.

Διαθέτει 19 αποχρώσεις για άντρες, επτά για γυναίκες και εννέα για παιδιά. Για την ακρίβεια, οι κλωστές φτιάχτηκαν από πλαστικά μπουκάλια ενώ στη βαφή των υφασμάτων επιστρατεύτηκε μια καινοτομία που δεν χρησιμοποιεί νερό. Για κάθε T-shirt αξιοποιήθηκαν γύρω στα 12 μπουκάλια.

Η πρώτη συλλογή Earth Polo γεννήθηκε πέρυσι, στην προσπάθεια της εταιρείας να κατακτήσει μέσα σε τέσσερα χρόνια τον στόχο των μηδενικών αποβλήτων που καταλήγουν σε χωματερές. Ένας ακόμη στόχος που έχει θέσει ο Ralph Lauren είναι μέχρι το 2025 να αξιοποιήσει 170 εκατομμύρια ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια στις συλλογές του. Γιατί όπως έχει δηλώσει το brand:

«Η βιωσιμότητα δεν είναι τάση, είναι το μέλλον μας. Γι’ αυτό ο Ralph Lauren δεσμεύεται να συμβάλει σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Βελτιώνουμε τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας, επανεφευρίσκουμε τα υλικά μας και το πώς καταναλώνουμε ενέργεια».

Δείτε το σχετικό promo:

Σχετικά:

Καταστήματα ρούχων: Τι αλλάζει στο πώς και τι θα ψωνίζουμε
Zara: Ο θρυλικός φωτογράφος Στίβεν Μάιζελ στη νέα, μποέμ καμπάνια - Βίντεο
Van Cleef & Arpels: Τώρα μπορούμε να σπουδάσουμε εξ αποστάσεως στη σχολή κοσμήματος του οίκου
Tags:
μόδα, πλαστικό, ανακύκλωση, polo, Ralph Lauren, T-shirts
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK