16:21 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΜΟΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η εταιρεία Toshi έχει εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία, ταιριαστή στην εποχή του κορονοϊού. Τα προϊόντα μόδας δεν έρχονται στο σπίτι με κούριερ, αλλά με μια μοδίστρα που τα προσαρμόζει ακριβώς στα μέτρα μας.

Η αγορά προϊόντων μόδας στην εποχή του κορονοϊού δεν έχει να προτείνει ιδανικές λύσεις. Από τη μία μπορούμε να πάμε στο κατάστημα, να περιμένουμε στην ουρά τηρώντας την κοινωνική απόσταση και να δοκιμάσουμε τα ρούχα που μας ενδιαφέρουν με μάσκα. Δεν είναι ό,τι πιο βολικό. Από την άλλη μπορούμε να τα παραγγείλουμε online με κίνδυνο όμως, με την παραλαβή, να διαπιστώσουμε ότι δεν μας αρέσουν ή δεν μας ταιριάζουν σε μέγεθος, οπότε μπαίνουμε σε έναν -μικρό ή μεγαλύτερο- μαραθώνιο επιστροφής και αντικατάστασης.

Ωστόσο, η εταιρεία Toshi έχει εγκαινιάσει στη Βρετανία και τις ΗΠΑ μια νέα υπηρεσία, ίσως το μέλλον του shopping πολυτελείας. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν τα παραδίδει στο σπίτι μας κούριερ, αλλά μια έμπειρη μοδίστρα ή ένας έμπειρος ράφτης που αναλαμβάνει, κατόπιν, να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές για να τα φέρει ακριβώς στα μέτρα μας. Η εταιρεία, σε συνεργασία με οίκους όπως οι Chanel, Galvan, Erdem και Roland Mouret, προσφέρει τη δυνατότητα της κατ’ οίκον παραλαβής -και μεταποίησης- δωρεάν.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες -πέρα φυσικά από το να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό για την αγορά του προϊόντος- είναι να επιλέξουν την ώρα παράδοσης που τους εξυπηρετεί. Μάλιστα απολαμβάνουν ένα ακόμα μπόνους: Μπορούν να δοκιμάσουν το κομμάτι που σκέφτονται να αγοράσουν με ό,τι υπάρχει ήδη στην ντουλάπα τους, για να δουν με τι ταιριάζει πραγματικά.

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, η ιδέα έχει επιτυχία: Τα brands που συνεργάζονται με την Toshi παρατηρούν αύξηση 40% στις παραγγελίες και μείωση 30% στις επιστροφές. Και η λίστα των συνεργατών της διαρκώς αυξάνεται. Δεν αποκλείεται λοιπόν σύντομα να δούμε την υπηρεσία να επεκτείνεται και σε άλλες χώρες.

Σχετικά:

Έξι βασικά ρούχα και αξεσουάρ που ξεχνάμε να αγοράσουμε
Το στυλ δεν βγαίνει σε ένα μέγεθος: Δύο φίλες με διαφορετικό σωματότυπο φορούν τα ίδια ρούχα
Το μέγεθος μετράει: Ένας λογαριασμός στο Instagram αφιερωμένος σε τεράστιες τσάντες
Tags:
πολυτέλεια, αξεσουάρ, ρούχα, μόδα, online shopping, Erdem, Galvan, Roland Mouret, Chanel
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK