20:31 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελλάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κόντρα με την ΕΟΚ.

Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης άφησε να εννοηθεί πως δεν θα διεκδικήσει το προολυμπιακό τουρνουά λόγω της Πολιτείας που δεν θέλησε να βοηθήσει οικονομικά για την ανάληψη ενός από τα τέσσερα τουρνουά.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωση του απάντησε σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα "περί κόντρας με την ΕΟΚ" και απώλειας (εξ αιτίας της κόντρας) του Προολυμπιακού τουρνουά αναφέροντας πως ισχύουν τα εξής:

«Δεν αναγνωρίζουμε στο Υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν! Όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και διαφάνεια. Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια. Πόσα από αυτά είχε -άραγε- εξασφαλίσει η ΕΟΚ, προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία; Από μέρους μας όλα είναι ανοικτά...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Tags:
ΕΟΚ, υφυπουργός Αθλητισμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK