ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ιταλός τεχνικός Έτορε Μεσίνα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Μιλάνο με την έξαρση του κορονοϊού και θυμίζει σκηνικό από πόλεμο.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε όπως όλοι στη χώρα, αντιμετωπίζουν μία πρωτοφανή κρίση που μοιάζει με κατάσταση πολέμου.

«Τα κρεβάτια στα δωμάτια έκτακτης ανάγκης των νοσοκομείων δεν φτάνουν και θα πρέπει να φτιάξουμε σκηνές μέσα στα νοσοκομεία όπως στον πόλεμο. Είμαστε τυχεροί επειδή είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα που όλοι νοιάζονται για τους παίκτες και το προσωπικό. Κανείς δεν είναι μόνος.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του είναι καλά οργανωμένη και πολλοί παίκτες είναι με τις οικογένειές τους και πάντα ενήμεροι σχετικά με την κατάσταση στη χώρα, καθώς η Ιταλία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εδώ στην Ευρώπη πολλοί παίκτες ζητάνε να γυρίσουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς δεν γνωρίζουν όλοι ποια είναι η καλύτερη επιλογή, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Τέλος, ο Έτορε Μεσίνα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων επειδή αυτοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της χώρας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Αρμάνι Μιλάνο, Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK