09:00 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανακοίνωσε πως αφαίρεσε όλα τα στεφάνια από τις μπασκέτες στα εξωτερικά γήπεδα, ώστε να μην συγκεντρώνεται κόσμος για να παίξει.

Επειδή κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν τηρούν το «Μένουμε σπίτι» λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός και να μην βγαίνει ο κόσμος από τα σπίτια του και να εξαπλώνεται ο ιός.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έκανε σήμερα μια σημαντική κίνηση, αφού αφαίρεσε όλα τα στεφάνια από τις μπασκέτες στα εξωτερικά γήπεδα.

«Η σοβαρότητα των συνθηκών που επικρατούν μας υποχρέωσε να προχωρήσουμε στην αφαίρεση των στεφανιών από τις μπασκέτες στα εξωτερικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ. Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να σεβαστεί τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και με αίσθημα ατομικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας να πειθαρχεί στα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης στον αγώνα που δίνουμε όλοι για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα ο επιστημονικά υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε ακόμη 21 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των οποίων αγγίζει τα 352.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ΣΕΦ, Μένουμε Σπίτι, κρούσμα, κρούσματα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK