16:35 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Γκέιλ Μπένσον έκανε προσωπική δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τη δημιουργία του Ταμείου Κοινωνικής Βοήθειας μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Η ιδιοκτήτρια της ομάδας του NBA, Νιού Ορλινς Πέλικανς, αλλά και του NFL,  Νιού Ορλινς Σέιντς αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Ταμείο Βοήθειας για όσους επηρεάστηκαν από την αναβολή των παιχνιδιών NBA, σε συντονισμό με την Louisiana Exposition District την ASM New Orleans.

Επίσης, δωρίζει ένα εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του Ταμείου Κοινωνικής Βοήθειας Gayle Benson λόγω του κορονοϊού και ενημέρωσε πως όλοι οι υπάλληλοι των Πέλικανς που εργάζονται μόνο στις ημέρες των αγώνων θα έχουν εγγυημένο το μισθό τους για τα υπόλοιπα αναβληθέντα παιχνίδια.

Τα 100.000 δολάρια της δωρεάς θα πάνε στο ταμείο ανακούφισης της Επιχειρηματικής Συμμαχίας της Νέας Ορλεάνης για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της περιοχής και ένα δολάριο από όλα τα ισοδύναμα των πωλήσεων στην Dixie Beer της Benson για τις επόμενες 30 ημέρες θα διατεθούν στο Ταμείο Αρωγής Εργαζομένων της Louisiana Restaurant Association...

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός, ΝΒΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK