08:10 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι προπονητές των ομάδων της Euroleague με ανακοίνωση τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκα , αναφέρει πως η έξαρση του κορονοϊού (COVID-19) έχει βάλει τον πλανήτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε γενικές γραμμές και οι διοργανώσεις της Ευρωλίγκας, εν προκειμένω, αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Η ανθρώπινη ζωή είναι η μεγαλύτερη αξία και η Ένωση Προπονητών της Ευρωλίγκας σέβεται και στηρίζει πλήρως όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται και προτείνονται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρει στην αρχή η ανακοίνωση.

Οι coaches της Euroleague τονίζουν πως κατανοούν πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης και καλούν άμεσα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και τους μετόχους να δράσουν με υπευθυνότητα, έχοντας ως σκοπό το κοινό καλό. Επίσης, επισημαίνουν πως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ισχυρή ηγετική ικανότητα, αλληλεγγύη, ευθύνη και θέληση και όλα τα μέλη της Ένωσης Προπονητών έχουν πλήρη επίγνωση της ευθύνης τους και δηλώνουν τη δέσμευση τους στη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ληφθεί.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Euroleague, Ευρωλίγκα, κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK