ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και τις μπασκετικές διοργανώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στο Eurodevotion και αρχικά μίλησε για τον κορονοϊό που έχει βάλει λουκέτο σχεδόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις.

«Πάμε σε έναν πόλεμο εναντίον ενός άγνωστου εχθρού. Απλά πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς και να είμαστε πειθαρχημένοι. Η ανθρωπότητα κολυμπά πραγματικά σε άγνωστα νερά».

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέχεια αναφέρθηκε για την κατάσταση με την πανδημία στη Ρωσία και τόνισε πως δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες όπως σε άλλες χώρες, αλλά είναι κάπως απομονωμένοι με περιορισμούς στην κανονική τους ζωή.

«Ως οικογένεια ακολουθούμε την κοινή λογική όχι γιατί φοβόμαστε την ασθένεια αλλά απλώς επειδή φοβόμαστε να μην την εξαπλώσουμε. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι για να μην καταδικάσουμε άλλους ανθρώπους. Ως σύλλογος συμφωνήσαμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προπόνηση, με ένα είδος "εργασιακής κατάστασης". Ξέρετε, πρέπει να πολεμήσουμε ως ανθρωπότητα».

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε για τις διοργανώσεις πως θα πρέπει να περιμένουν, να εκτιμήσουν την κατάσταση και να συζητήσουν ξανά πώς θα βγουν από όλο αυτό, καθώς δεν του αρέσει η ιδέα να λήξουν τη σεζόν και να δώσουν τους τίτλους στους προπορευόμενους.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ρωσία, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κορονοϊός, Δημήτρης Ιτούδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK