00:08 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2026)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής έθεσε ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και των υπόλοιπων που συμμετέχουν σε αγώνες και όχι τα ματς.

Ο παράγοντας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ φιλοξενήθηκε στην ισπανική εφημερίδα As και στάθηκε περισσότερο στην υγεία των παικτών που αποτελεί προτεραιότητα.

«Προτεραιότητα έχει η υγεία των παικτών και των υπόλοιπων που συμμετέχουν. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ομάδες και των άλλων αθλημάτων που γίνονται σε κλειστό χώρο. Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα επαφής, ένα ομαδικό σπορ που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, κυρίως σε κλειστούς χώρους. Άρα θα πρέπει να σκεφτούμε καλά την απόφαση να παίξουμε ξανά», είπε ο Ζαγκλής.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής τόνισε, επίσης, πως είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την επόμενη σεζόν και πώς ή αν θα ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, τι θα γίνει με τις διασυλλογικές διοργανώσεις όπως το BCL, πώς θα αρχίσει η νέα περίοδος.

Ο Έλληνας επισήμανε πως η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό και θα επιστρέψουμε σύντομα και πιο δυνατά, αφού ο ιός του μπάσκετ είναι πιο δυνατός από τον κορoνοϊό.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2026)
Tags:
Ανδρέας Ζαγκλής, κορονοϊός, μπάσκετ, FIBA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK