17:37 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2464)
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ να κατέβασε οριστικά ρολά , αλλά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε για επανέναρξη της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί τη συνέχιση και ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 στην Basket League και έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

«Πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. Το ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μόνο εμείς το θέλουμε και το ζητάμε, αλλά θα επιμείνουμε. Είναι κρίμα και άδικο για όλους να βάλουμε παύλα, χωρίς να το παλέψουμε όσο μπορούμε. Θεωρώ ότι οφείλουμε τουλάχιστον να το μελετήσουμε για λόγους αξιοπιστίας του ελληνικού μπάσκετ. Το κουβέντιασα ακροθιγώς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θα το ζητήσω ξανά στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Σιγά σιγά θα ανοίξουν τα γήπεδα και θα επιστρέψουμε σε μια κάποια κανονικότητα. Πρέπει λοιπόν να ξεφύγουμε από τη μοιρολατρία και να κάνουμε κάτι» είπε.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε ότι από τον Μάρτιο που διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η επιστροφή στη δράση τον Σεπτέμβριο ελλοχεύει πολλούς τραυματισμούς για τους παίκτες, χώρια η δυσκολία επανένταξής τους.

Η ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να παίξει στο Final 8 του Basketball Champions League, χωρίς να έχει αγωνιστεί για μήνες και θεωρεί πως, εφόσον ανάψουν το πράσινο φως οι υγειονομικές Αρχές και η αθλητική ηγεσία, τότε με καλή πίστη και καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση για να επιστρέψουν στη δράση τον Ιούλιο.

«Είτε να συνεχισθεί η σεζόν από κει που σταμάτησε είτε να μεταβούμε κατευθείαν σε playoffs, είτε να διοργανώσουμε ένα Final 8. Μπορούμε να συμφωνήσουμε κιόλας να παίξουμε με λιγότερους ξένους, με δύο ή τρεις αντί των έξι» κατέληξε.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2464)
Tags:
Basketball Champions League, Basket League, κορονοϊός, μπάσκετ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK