18:55 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού και μέλος του τεχνικού επιτελείου, τόνισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο.

«Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Το τι έκανε η οικογένεια Γιαννακόπουλου όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, την αυτοκρατορία που δημιούργησε και την κληρονομιά που άφησε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση μέχρι τον Δημήτρη. Προσέφεραν τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Μας έδωσαν τη δυνατότητα σε εμάς να έχουμε συμπαίκτες και στον κόσμο να βλέπει, παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς. Έφεραν μια επανάσταση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όμως, όπως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι γίνεται και τώρα» είπε.

Στη συνέχεια ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για την επόμενη μέρα αναφέροντας πως η ομάδα θα κινηθεί σε αχαρτογράφητα ύδατα και θα πρέπει να υπάρχει υπομονή.  Επίσης, να υπάρχει ανοχή από όλους και να προσπαθήσει να βρει τον καινούριο της δρόμο, αλλά σίγουρα, θα πρέπει να είναι όλοι εκεί. Ο καθένας από το πόστο του, για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

«Δεν είναι εύκολα πράγματα. Για εμένα που κλείνω 30 χρόνια στην ομάδα, είναι παραπάνω από τη μισή μου ζωή. Στην αρχή υπάρχει σοκ και προβληματισμός, δεν είναι απλά μια ομάδα, μια επαγγελματική σχέση. Είναι μια οικογένεια, είμαστε εκεί 30 χρόνια μέρα και νύχτα…» τόνισε.

Ο Φράγκι ανέφερε επίσης πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και έκανε πάρα πολλά, πέτυχε πολλά πράγματα δεδομένων των συνθηκών και τώρα είναι χρέος όλων τους να κρατήσουν την ομάδα όσο μπορούν…

Tags:
μπάσκετ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK