11:06 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Τάκης Τριαντόπουλος αναλαμβάνουν τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και καλούνται να οδηγήσουν τους «πράσινους» στη μετά Γιαννακόπουλου εποχή.

Τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι καλούνται να οδηγήσουν τους «πράσινους» στη μετά Γιαννακόπουλου εποχή.

«Oι σημαίες δεν υποστέλλονται, πολλώ δε του Παναθηναϊκού» αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται η ανάληψη της διοίκησης από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Τάκη Τριαντόπουλο.

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως από σήμερα και μέχρι να μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη η ΚΑΕ, η διοικητική ομάδα αποτελείται από τους κύριο Φραγκίσκο Αλβέρτη, κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη και κύριο Τάκη Τριαντόπουλο. Την ερχόμενη εβδομάδα στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι τρεις τους μαζί με τον προπονητή μας κύριο Γιώργο Βόβορα θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου».

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου, προέδρου της ΚΑΕ, έπειτα από 30 χρόνια προσφοράς στην ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός πάντα λειτουργούσε με τις αξίες μιας οικογένειας και οι οικογένειες στα δύσκολα πάντα συσπειρώνονται. Έτσι και τώρα καλούμε τους φίλους της ομάδας να την αγκαλιάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, να μην επηρεάζονται από τη ζούγκλα των social media και από τη φυσική τους θέση, αυτή της κερκίδας, να δώσουν την ώθηση που τους έκανε γνωστούς σε όλα τα πέρατα της γης. Το τρίπτυχο Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος δεν θα σπάσει ποτέ στον Παναθηναϊκό και σύντομα θα καταλάβετε τι εννοούμε» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, επικεφαλής των Ακαδημιών της ΚΑΕ, βρισκόταν στην «πόρτα της εξόδου». Ωστόσο, οι καταιγιστικές εξελίξεις στην πράσινη ΚΑΕ, μετά το πωλητήριο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την αποστασιοποίησή του από τις διοικητικές εξελίξεις, φαίνεται ότι άλλαξαν άρδην την κατάσταση.

Πλέον, η νέα διοικητική τριανδρία καλείται να οδηγήσει τους «πράσινους» στη μετά Γιαννακόπουλου εποχή και να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Tags:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μπάσκετ, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK