11:38 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague, οι παίκτες του Ολυμπιακού απάντησαν σε μια όχι και τόσο μπασκετική ερώτηση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναλύουν τι τους αρέσει και τι όχι σε μια γυναίκα με τους Κώστα Παπανικολάου, Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Βασίλη Χαραμπόπουλο, Σάσα Βεζένκοφ, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Σλούκα, ΜακΚίσικ, Ζαν Σαρλ και Χάρισον να παίρνουν μέρος στο... γκάλοπ.

Οι περισσότεροι απάντησαν πως σε μια γυναίκα τους τραβάει το χαμόγελο, η προσωπικότητα και στο τέλος θα κοιτάξουν την ομορφιά. Ο Παπανικολάου θα κοιτάξει τον χαρακτήρα και ο ΜακΚίσικ την προσωπικότητα, ενώ ο Ζαν Σαρλ θέλει η σύντροφός του να έχει μεγάλη καρδιά και να μη μιλάει πολύ.

Ο Χάρισον επιθυμεί τα στάνταρ πράγματα που είναι να είναι πιστή και ειλικρινής με τον Βεζένκοφ να θέλει καθαρό βλέμμα.

Ο Χαραλαμπόπουλος θα προτιμήσει τα ωραία πόδια και το στιλ, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης θα κοιτάξει τα σκουλαρίκια, ενώ ο Λαρεντζάκης απάντησε πως μια γυναίκα θέλει να μυρίζει όμορφα.

Tags:
Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης, γυναίκες, γυναίκα, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK