17:38 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1027)
0 01
Βρείτε μας

Η ομάδα της Α1 μπάσκετ των ανδρών του Λαυρίου ανακοίνωσε πως βρέθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού και ενημέρωσε πως διενεργεί τακτικά ελέγχους.

Στον τελευταίο τακτικό έλεγχο που έγινε από την ομάδα του Λαυρίου και συγκεκριμένα από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν τρία θετικά και τα δύο είναι ασυμπτωματικά περιστατικά.

«Σε συνέχεια των τακτικών και επαναλαμβανομένων covid test που πραγματοποιεί η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή και σημερινή εξέταση, από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο είναι ασυμπτωματικά περιστατικά και το ένα με θετική συμπτωματολογία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Oπως αναφέρει ο σύλλογος της Α1, ο επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ομάδας του Λαυρίου, Ζακ Μελάγιες, έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ, ο οποίος θα ενημερωθεί σχετικά και από τον ΗΔΙΚΑ μέσω της κλινικής που διενεργεί τα τεστ, έτσι ώστε να προβεί σε ενέργειες αρμοδιότητάς του.

Όσον αφορά τους τρεις θετικούς στον κορονοϊό έχουν ενημερωθεί και θα ακολουθηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για διαχείριση κρούσματος.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1027)
Tags:
COVID-19, Λαύριο, μπάσκετ, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK