09:37 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2834)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις πρωτοβουλίες που πήρε για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο του φιλικό αγώνα απέναντι στον Κολοσσό για το κοινωνικό-αθλητικό πρόγραμμα "Mondays Games against COVID" προσέφερε έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Επίσης, πρόσφερε 10.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», 10.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και πολλά χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του Covid-19! Ο Μεγάλος χορηγός μας στηρίζει το κοινωνικό-αθλητικό πρόγραμμα αγώνων "Mondays Games against COVID" μέσω της υλοποίησης από κοινού μίας σειράς από πρωτοβουλίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

​Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2834)
Tags:
COVID-19, γάντια, μάσκες, μάσκα, δωρεά, μπάσκετ, φιλικό, κορονοϊός, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK