02:28 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Multimedia

Οδοιπορικό σε κουλτούρες, ομορφιές, βάσανα του κόσμου μέσα από 19 βραβευμένες φωτογραφίες

Λήψη σύντομου url
0 0 0
Η φωτογραφία λήφθηκε στις 6 Σεπτμεβρίου του 2017 στην πόλη του Μπαγκλαντές Κοξ Μπαζάρ, από τον K M Asad και κέρδισε τον φωτογραφικό διαγωνισμό Siena International Photo Awards 2018. Στα μάτια της Asmat Ara αποτυπώνεται η τραυματική εμπειρία που έζησε στη Μιανμάρ. Η ίδια με την οικογένειά της, έφτασε το προηγούμενο βράδυ στο προσφυγικό καταυλισμό στο Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, περίπου 646.000 πρόσφυγες Ροχίνγκια έχουν εγκαταλείψει τη Μιανμάρ από τον Αύγουστο του 2017, οι περισσότεροι από τους οποίους προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα για να φτάσουν στο Μπαγκλαντές.

Τις καλύτερες φωτογραφίες που ανέδειξε ο φωτογραφικός διαγωνισμός Siena International Photo Awards 2018 παρουσιάζει το Sputnik. Ανάμεσά τους θα δει κανείς στιγμιότυπα μιας μακρινής σκληρής πραγματικότητας, κομμάτια της άγριας φύσης, εντυπωσιακές εικόνες που έχουν να στείλουν ένα εικαστικό και κοινωνικό μήνυμα.

Η μελαγχολία στα μάτια ενός προσφυγόπουλου που έχει βιώσει τη βία, η απόγνωση ενός πατέρα στο Ιράκ που μεταφέρει το τραυματισμένο σώμα του γιου του, άνθρωποι και συνήθειες μια άλλης κουλτούρας, εικόνες από τις διάφορες εκφάνσεις της φύσης.

Όλα αυτά αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και κέρδισαν μια θέση στον διαγωνισμό Siena International Photo Awards 2018.

Tags:
διαγωνισμός, φωτογραφίες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ