17:02 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Multimedia

Οι ευχές των αστέρων για την επέτειο του Rossiya Segodnya στα εγκαίνια του παγοδρομίου GUM

Λήψη σύντομου url
0 30
© Sputnik / Eugene Odinokov
Επισκέπτες στα εγκαίνια του παγοδρομίου GUM στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.

Πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του παγοδρομίου GUM, στη Μόσχα, για να διαβιβάσουν τις ευχές τους για την επέτειο πέντε ετών από την ίδρυση του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων «Rossiya Segodnya».

Στα λαμπερά εγκαίνια του παγοδρομίου GUM στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και κόσμο του θεάματος, για να συγχαρούν το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο «Rossiya Segodnya» για την επέτειο των πεντέ ετών από την ίδρυσή του.

«Το δέντρο μας δεν είναι απλώς το αποκορύφωμα της τεχνολογίας, αλλά και το αποκορύφωμα της καλής διάθεσης. Προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να διαβάσουν τις πιο χαρμόσυνες, θετικές ειδήσεις, να επαναφορτίσουν τους εαυτούς τους με θετική διάθεση, να προετοιμαστούν για τη Νέα Χρονιά, να φάνε παγωτό και να πάνε να γιορτάσουν!», δήλωσε ο βοηθός αρχισυντάκτη του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου «Rossiya Segodnya», Sergey Kochetkov, ενώ στεκόταν δίπλα στο δέντρο που στήθηκε για το «Rossiya Segodnya».

Tags:
επέτειος, παγοδρόμιο, εγκαίνια, Rossiya Segodnya, Μόσχα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ