03:29 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Multimedia

Ο Τραμπ ρίχνει ξανά άσφαιρα στο Twitter

MULTIMEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο Twitter στράφηκε, για ακόμη μία φορά, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, για να επιχειρηματολογήσει κατά της παράνομης μετανάστευσης, ανακοινώνοντας αριθμούς για το πόσο κοστίζουν οι παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ.

Νέα επίθεση Τραμπ κατά των παράνομων μεταναστών μέσω Twitter

Η πάγια αυστηρή στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην παράνομη μετανάστευση είναι γνωστή, με τον Αμερικανό πρόεδρο να προβάλλει ακόμη ένα επιχείρημα για να υποστηρίξει τη θέση του, ενημερώνοντας τους χρήστες του Twitter για τα χρήματα που χάνει το αμερικανικό κράτος από την ανάγκη προστασίας των νότιων συνόρων του. 

Ο Τραμπ, επιλέγοντας για ακόμη μια φορά το Twitter — το καθιερωμένο μέσο για τον Αμερικανό πρόεδρο για να στείλει τα μηνύματά του — σημείωσε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος, ότι το ετήσιο κόστος για τις ΗΠΑ από την παράνομη μετανάστευση ανέρχεται σε 250 δισ. δολ.., ενώ μόνο για το τείχος στα σύνορα, χρειάζονται 25 δισ. δολ..

«Μπορεί να εξηγήσει κάποιος στους Δημοκρατικούς (χρειαζόμαστε τις ψήφους τους) ότι η χώρα μας χάνει 250 δισ. δολ. τον χρόνο από την παράνομη μετανάστευση — χωρίς να περιλαμβάνεται η απαίσια εισρολή ναρκωτικών;», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Twitter.

​Τη Δευτέρα, άλλωστε, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι εάν χρειαστεί, είναι έτοιμος να κλείσει στο σύνολό τους τα νότια αμερικανικά σύνορα, για να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τους παράνομες μετανάστες και τη διακίνηση ναρκωτικών. 

Tags:
παράνομη μετανάστευση, twitter, ναρκωτικά, μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ