Σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 17-32 και οι δύο ομάδες είχαν το κίνητρο αφού η καλύτερη αφρικανική ομάδα στο Μουντομπάσκετ 2019 παίρνει το απευθείας εισιτήρια για την επόμενη Ολυμπιάδα.
Οι Νιγηριανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν με διαφορά 10 πόντων στα πρώτα 8 λεπτά με 24-14, αλλά μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου όχι μόνο την έχασαν, αλλά βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με -3 (32-35).
Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 26-11 καθάρισαν την υπόθεση νίκη και το τελικό σκορ ήταν το 83-66. Η ομάδα της Νιγηρίας είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά πρώτος σκόρερ ήταν ο Ναμντί με 15, ενώ για τους Ιβοριανούς ο Τόμπσον σταμάτησε στους 19. Η Νιγηρία με νίκη απέναντι στην Κίνα θα είναι στην κορυφή του ομίλου και η καλύτερη αφρικανική ομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 37-35, 63-46, 83-66
.@Chimezie_Metu takes the 🇨🇮 defense on a 🌀 for the behind-the-back assist as @nbbfonline 🇳🇬 pulls away for the W! #NGRCIV #NigeriaGotGame
— Basketball World Cup (@FIBAWC) 6 Σεπτεμβρίου 2019
📽 https://t.co/U6RPjwM4Dr pic.twitter.com/KOTnu9L0qy
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)