Γαλλική αστυνομία

Αδελφοποιείται με το Ηράκλειο το Νίζνι Νόβγκοροντ

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ξεκίνησαν οι επαφές του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας για την τελετή αδελφοποίησης των δύο πόλεων που θα λάβει χώρα στο δημαρχείο της ρωσικής πόλης.

Μια σημαντική στιγμή, με έντονο συμβολισμό αλλά και το ξεκίνημα μιας  ουσιαστικής συνεργασία του Ηρακλείου με το Νίζνι Νόβγκοροντ, αποτελεί η τελετή αδελφοποίησης των δύο πόλεων η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 18:00 στο δημαρχείο της ρωσικής πόλης.

Η αντιπροσωπεία του δήμου Ηρακλείου, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, βρίσκεται ήδη στην πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας για την τελετή αδελφοποίησης που περιλαμβάνει και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις προς τιμήν του Ηρακλείου.

Σήμερα δε, πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα στο Κρεμλίνο του Νίζνι Νόβγκοροντ η πρώτη συνάντηση των δύο Δημάρχων κ.κ Βασίλη Λαμπρινού και Βλάντιμιρ Πάνοβ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου συνοδευόταν από τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini και όλη την κρητική αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχουν, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ Δημήτρης Αγαπάκης και Λεωνίδας Ζαμπετάκης, Εμμ.Φραγκάκης Α΄ Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Γιάννης Σμυρνάκης υπεύθυνος τομέα Συμβουλευτικής Υποστήριξης επιχειρήσεων του ΕΒΕΗ και Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ, εκπρόσωποι του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου, ο μουσικός Λουδοβίκος των Ανωγείων και ο πατήρ Κωνσταντίνος Πιτσικάκης.

Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός προσκάλεσε τον Ρώσο ομόλογο του στο Ηράκλειο, για το δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων της αδελφοποίησης το 2019. Μετά το τέλος της συνάντησης έγινε η ανταλλαγή των καθιερωμένων αναμνηστικών δώρων.

Tags:
Βλάντιμιρ Πάνοβ, Βασίλης Λαμπρινός, Ηράκλειο, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ρωσία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK