14:33 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Σωκράτης Λαζαρίδης σημείωσε ότι η σαφήνεια γύρω από το ζήτημα της ελάφρυνση θα καθησυχάσει τους ξένους που επενδύουν στην Ελλάδα και θα προσελκύσει νέους. Μίλησε για σημαντικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό, το οποίο επικεντρώνεται στο real estate, αλλά επεκτείνεται και στη φαρμακοβιομηχανία.

Σημαντική για την προσέλκυση ξένων επενδυτών θα είναι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτη Λαζαρίδη.

Ο κ. Λαζαρίδης μίλησε στα αμερικανικά μέσα The Street.com και Fox Business, στο πλαίσιο του 7th Greek Investment Forum της ΕΧΑΕ που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος σημείωσε ότι η σαφήνεια γύρω από το ζήτημα της ελάφρυνση θα καθησυχάσει τους ξένους που επενδύουν στην Ελλάδα και θα προσελκύσει νέους.

Μίλησε για σημαντικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό, το οποίο επικεντρώνεται στο real estate, αλλά επεκτείνεται και στη φαρμακοβιομηχανία, ενώ τόνισε και τη σημασία του τουρισμού για την ελληνική οικονομία.

Tags:
επενδυτές, ελληνικό χρέος, Χρηματιστήριο Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK