06:47 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά το Περού και τη Χιλή, η Κολομβία συνιστά την επόμενη αγορά στην οποία κάνει focus η εταιρεία, με βλέψεις επέκτασης σε περισσότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής.

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Νότια Αμερική ανακοίνωσε η Beat, λανσάροντας τις υπηρεσίες της και στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Η εφαρμογή κλήσης ταξί έγινε πρόσφατα διαθέσιμο και στην Μπογκοτά, καθιστώντας την τρίτη μεγάλη πόλη της Νοτίου Αμερικής στην οποία λειτουργούν οι υπηρεσίες της της Beat. Η εταιρεία έχει ήδη περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και περίπου 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς αποκλειστικά στις πόλεις Λίμα (Περού) και Σαντιάγκο (Χιλή).

«Από το 2014, το Beat προσφέρει εκατομμύρια διαδρομές στη Νότια Αμερική, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι στην πόλη της Λίμα», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beat, κ. Νίκος Δρανδάκης, συνεχίζοντας: «Με τις δύο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια του Beat, αυτές του Σαντιάγκο και της Μπογκοτά, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας να γίνει η Beat η κορυφαία εφαρμογή στην περιοχή, και να προσφέρουμε εύκολη, γρήγορη, προσιτή και ασφαλής μετακίνηση σε όλους».

Η Beat επιδιώκει άλλωστε να εδραιώσει την παρουσία της, αλλά και να επιταχύνει την ανάπτυξη που γνωρίζει στη Νότια Αμερική.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία γνωρίζει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 90% στη Νότια Αμερική, σύμφωνα με τα στοιχεία για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, πραγματοποιώντας σχεδόν τον διπλάσιο αριθμό διαδρομών σε σχέση με πέρυσι.

Tags:
Beat, Κολομβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK