14:36 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Προσωρινή διαταγή προστασίας έναντι των πιστωτών έλαβε η ιστορική εταιρεία «Βαράγκης ΑΒΕΠΕ», η οποία καλείται να διαχειριστεί δανειοδοτικές ανάγκες, συνολικού ύψους 11,3 εκατ. ευρώ.

Κρίσιμο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για τη βιωσιμότητα της ιστορικής εταιρείας «Βαράγκης ΑΒΕΠΕ», η οποία την Τρίτη έλαβε προσωρινή διαταγή προστασίας έναντι των πιστωτών.

Η προστασία έχει ως στόχο τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας όλων των κλάδων δραστηριότητας, καθώς και την αποφυγή της μείωσης της εταιρικής περιουσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορική εταιρεία επιβαρύνεται με δάνεια, συνολικού ύψους 11,3 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση, σε ανακοίνωσή της, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μέση Ανατολή, ενώ έχει ήδη δρομολογήσει πρωτοβουλίες για τη σύναψη νέων συμβολαίων.

Κατέστησε δε, σαφές ότι επιδιώκει την αναδιοργάνωση της χρηματοοικονομικής της λειτουργίας, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα συμφέροντα των μετόχων.

Η ιστορική «Βαράγκης» ιδρύθηκε το… μακρινό 1900, με το πρώτο εργοστάσιο επιπλοποιίας να στεγάζεται στην Ιερά Οδό, στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, δραστηριοποιείται στον κλάδο του ποιοτικού επίπλου, διαθέτοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς σε αρκετές χώρες του Περσικού Κόλπου.

Tags:
έπιπλα, εταιρεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK