02:56 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε νέο σχήμα μεταφέρονται τα περιουσιακά στοιχεία της J&P Overseas, η οποία τίθεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Τι απαντάει η διοίκηση της εταιρείας. Τι συμβαίνει με την ελληνική J&P ΑΒΑΞ.

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης τίθεται η κυπριακή εταιρεία J&P Overseas, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, έχοντας ισχυρή παρουσία σε μία σειρά χωρών και απασχολώντας πάνω από 18.000 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha Kύπρου», τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας θα μεταφερθούν σε νέο σχήμα, ενώ τη σχετική διαδικασία θα αναλάβει η Alvarez & Marsal.

«Η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται εν ενεργεία παρ' όλα τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα» απαντάει η διοίκηση της J&P Overseas, μέσω των δύο ιδιοκτητών, Λεώνη και Ευθύβουλου Παρασκευαΐδη.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών της Κύπρου, Αλέκος Μιχαηλίδης, διαβεβαιώνει ότι κανένα έργο του δημοσίου δεν έχει αναληφθεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα της J&P Overseas δεν επηρεάζουν άμεσα την ελληνική J&P ΑΒΑΞ, καθώς το ποσοστό που διατηρεί, μέσω της J&P Investments, ανέρχεται περίπου στο 23% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Tags:
κατασκευή, JP Overseas, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK