19:05 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για το τι οδήγησε την Cobalt μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Δ.Σ. της αεροπορικής εταιρείας, αναφέροντας παράλληλα ότι υπάρχουν μία - δύο σοβαρές προτάσεις που για να υλοποιηθούν, χρειάζονται ένα χρονικό περιθώριο δύο μηνών.

Παλιές εμπορικές αποφάσεις ήταν μια από τις αιτίες που δημιούργησαν πρόβλημα στην οικονομική δραστηριότητα της εταιρείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Cobalt, κ. Γρηγόρης Διάκος, στον απόηχο της αναστάτωσης που προκάλεσε η αιφνίδια αναστολή όλων των πτήσεων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» και όπως μεταδίδει το sigmalive.gr, ο ίδιος επεσήμανε ότι η εταιρεία δούλευε με ένα επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο χρειαζόταν χρηματοδότηση μέχρι να καταφέρει να δημιουργήσει κέρδη.

Όπως είπε, για λόγους που γίνονται αποδεκτοί ο στρατηγικός επενδυτής σταμάτησε τη χρηματοδότηση, ενώ το το Δ.Σ. της εταιρείας, από μέρους του, έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να βρεθούν χρήματα, κάτι που εντούτοις δεν ήταν εφικτό.

Ο κ. Διάκος έκανε λόγο για μια «οδυνηρή απόφαση», αναφερόμενος στην απόφαση να ανακοινώσει η εταιρεία στην αρμόδια επιτροπή ότι η εταιρεία την αναστολής λειτουργίας της μέχρι την εξεύρεση νέου επενδυτή. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι σήμερα υπάρχουν μία — δύο σοβαρές προτάσεις που ωστόσο, για να υλοποιηθούν, χρειάζονται ένα χρονικό περιθώριο δύο μηνών.

Tags:
αεροπορικές εταιρείες, Cobalt Air, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK