14:33 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Το κτίριο της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα

Χρέωση ένα ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε χαρτί

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Επιβάρυνση ενός ευρώ για τους τυπωμένους λογαριασμούς, επιβάλλει η ΔΕΗ από την 1η Δεκεμβρίου και καλεί τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από 1ης Δεκεμβρίου οι έγχαρτοι λογαριασμοί ρεύματος της ΔΕΗ, με την εταιρία να καλεί τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. Διευκρινίζεται επίσης, για τους πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, και στην περίπτωση που η χρέωση του ενός ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος ενώ παράλληλα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

Σχετικά:

Με drones ο έλεγχος υποδομών της ΔΕΗ
Σταθάκης: Απολύτως θεμιτή η εξαγορά της EDS από τη ΔΕΗ
Αναχρηματοδότηση δανείων 1,3 δισ. ευρώ πέτυχε η ΔΕΗ
Tags:
λογαριασμοί, ΔΕΗ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK