06:51 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χωρίς προσωρινή προστασία από τους πιστωτές βρίσκεται η Folli Follie, καθώς το αίτημα της εταιρείας απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, γεγονός που αναμένεται να έχει δυσμενείς εξελίξεις.

Απορρίφθηκε η αίτηση της Folli Follie για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της, γεγονός που εκτιμάται ότι θα αντίκτυπο σε όλες τις διεκδικήσεις των πιστωτών, με δυσμενείς εξελίξεις.

Το αίτημα για παροχή προληπτικής προστασίας απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, καθώς η πρόεδρος της Υπηρεσίας δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της εταιρίας.

Την Πέμπτη, είχε συζητηθεί ενώπιον της προέδρου η αίτηση της εταιρίας για παροχή προληπτικής προστασίας, μέχρι να κριθεί η νέα αίτηση που κατέθεσε για υπαγωγή της στις προστατευτικές διατάξεις του άρθρου 106α του Πτωχευτικού Κώδικα.

Χωρίς προσωρινή διαταγή προστασίας, ανοίγει ο δρόμος διεκδικήσεων όλων των οφειλών από την Folli Follie, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε δυσμενείς καταστάσεις.

Παράλληλα, η Folli Follie αναμένεται να υπογράψει εντός της εβδομάδας, οριστική συμφωνία με τον ελεγκτικό Οίκο PricewaterhouseCoopers (PWC) για τον έλεγχο και εφόσον απαιτηθεί, την αναμόρφωση των οικονομικών της στοιχείων για την περίοδο μέχρι το 2017.

Σχετικά:

Δέκα άτομα καλεί ο εισαγγελέας ως υπόπτους για τη Folli Follie
Δεύτερη χρεοκοπία ομολόγου της Folli Follie Group
Αίρονται τα μέτρα προστασίας της Folli Follie, εκποιείται μέρος των περουσιακών στοιχείων
Tags:
εταιρεία, προστασία, Πτώχευση, Folli-Follie, Πρωτοδικείο Αθηνών
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK