Κατάστημα της Folli Follie

Ποινικές διώξεις εις βάρος 10 ατόμων για την υπόθεση της Folli Follie

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Οι εισαγγελικές αρχές σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την οικογένεια Κουτσολιούτσου, εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συνολικά 10 οι κατηγορούμενοι.

Ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εις βάρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου και επτά ακόμη ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, στο πλαίσιο της υπόθεση της Folli Follie Group.

Η δίωξη, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στρέφεται εναντίον του ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της συζύγου του, Κατερίνας, του γιου του, Γιώργου Κουτσολιούτσου, όπως και επίσης εναντίον τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου, του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό του 2017 και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Συνολικά πρόκειται για 10 άτομα, των οποίων έχουν ήδη δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες. Παράλληλα, σε όλους τους κατηγορούμενους έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά την παραποίηση των οικονομικών στοιχείων της ασιατικής θυγατρικής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα, η έρευνα των ελεγκτικών εταιρειών επί των οικονομικών μεγεθών της FF Group, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές εύρος απόκλισης μεταξύ των πλασματικών και των πραγματικών στοιχείων.

Σχετικά:

Νέα μπλεξίματα για τη διοίκηση της Folli Follie Group
Συνεχίζεται το θρίλερ για τη Folli Follie Group
Απορρίφθηκε η αίτηση της Folli Follie για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές
Δέκα άτομα καλεί ο εισαγγελέας ως υπόπτους για τη Folli Follie
Δεύτερη χρεοκοπία ομολόγου της Folli Follie Group
Αίρονται τα μέτρα προστασίας της Folli Follie, εκποιείται μέρος των περουσιακών στοιχείων
Tags:
ποινική έρευνα, Folli-Follie, Εισαγγελία Διαφθοράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK