07:43 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Χαλυβουργική

Τι απαντά η Χαλυβουργική στη ΔΕΗ

© Φωτογραφία: Χαλυβουργική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Για άσκηση όλων των εκ του νόμου δικαιωμάτων της για να προστατεύσει τα συμφέροντά της κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χαλυβουργική, με αφορμή τη κατηγορία της ΔΕΗ ότι παραβίασε τη μεταξύ τους σύμβαση.

Απαντώντας στη ΔΕΗ με αφορμή την κατηγορία της δεύτερης ότι παραβίασε τη μεταξύ τους σύμβαση, η βιομηχανία κάνει λόγο για «απαράδεκτα υψηλές χρεώσεις», τις οποίες χαρακτηρίζει «καταχρηστικές και άρα παράνομες».

Όπως σημειώνει η Χαλυβουργική: «Οφείλουμε ωστόσο, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να επισημάνουμε ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στην Ελευσίνα δεν έπαυσαν να λειτουργούν παρά μόνον από την 17η Δεκεμβρίου λόγω της γνωστής — και επιλεκτικής υπέρ των ανταγωνιστών μας και όχι μόνο — απόφασης της ΔΕΗ, με στόχο την πλήρη απαξίωση των υπερσύγχρονων αυτών εγκαταστάσεων. Μέχρι τότε, η έστω και μειωμένη παραγωγή μας καθώς και οι ανάγκες διατήρησης των μονάδων μας σε ετοιμότητα επέβαλαν πλήρως τις καταγραφείσες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά συνέπεια, καμία διάταξη της σύμβασης μεταξύ της ΔΕΗ και της Χαλυβουργικής δεν έχει παραβιασθεί».

Σχετικά:

Εξαπάτηση από τη Χαλυβουργική καταγγέλλει η ΔΕΗ
Tags:
ΔΕΗ, Χαλυβουργική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK