20:17 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη ρύθμιση οφειλών στα Ασφαλιστικά Ταμεία, έκανε γνωστό η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

Συνάντηση με το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας είχε την Τρίτη η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης η υπουργός έκανε γνωστό πως μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη ρύθμιση των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΣΣΕ Γιώργος Καρανίκας, υπενθύμισε στην υπουργό ότι οι επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας.

Η κα Αχτσιόγλου από την πλευρά της υποσχέθηκε ότι θα επανεξετάσει τα εισοδηματικά κριτήρια που εμποδίζουν την σχετική υπαγωγή

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμη θέματα που έχουν να κάνουν με τον νέο κατώτατο μισθό, την επικείμενη ρύθμιση για τις ασφαλιστικές οφειλές και τις συνταξιοδοτικές δυνατότητες των οφειλετών

Ακόμη, συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τον ΟΑΕΔ όπως προγράμματα ΛΑΕΚ.

Σχετικά:

Αχτσιόγλου: Έρχεται ρύθμιση οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία με 120 δόσεις και «κούρεμα»
Αχτσιόγλου: Αλλάζει η ρύθμιση για τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία
Προς ρύθμιση οφειλών σε ταμεία, εφορία για όσους είχαν κλείσει βιβλία και μπλοκάκια
Οι αλλαγές στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις
Tags:
ρύθμιση οφειλών, ασφαλιστικές εισφορές, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΣΣΕ, Έφη Αχτσιόγλου, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK