ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με ορόσημο το Euro Working Group της 25ης Μαρτίου το οποίο θα προετοιμάσει το Eurogroup της 5ης Απριλίου. Κατά το τελευταίο Eurogroup, στις 11 Μαρτίου, δεν ελήφθη απόφαση για την εκταμίευση του ενός δισ. ευρώ στην Ελλάδα, καθώς παρέμενε το «αγκάθι» του ζητήματος της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Δεν υπήρξε συμφωνία στην πολύωρη τηλεδιάσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης και των θεσμών για το διάδοχο σχήμα του «νόμου Κατσέλη» για την προστασία της α' κατοικίας.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το ΑΜΠΕ ανέφεραν ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με ορόσημο το Euro Working Group της 25ης Μαρτίου (σ.σ. θα προετοιμάσει το Eurogroup της 5ης Απριλίου).

Από πλευράς κυβέρνησης στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γγ Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Παπαγιαννάκος.

Υπενθυμίζεται ότι, στο τελευταίο Eurogroup, στις 11 Μαρτίου, δεν ελήφθη απόφαση για την εκταμίευση του ενός δισ. ευρώ στην Ελλάδα, καθώς παρέμενε το «αγκάθι» του ζητήματος της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Tags:
νόμος Κατσέλη, πρώτη κατοικία, προστασία, Θεσμοί, EuroWorking Group, Eurogroup, Υπουργείο Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK