14:46 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τις χθεσινές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα παρουσίασαν σήμερα στα κλιμάκια των θεσμών κυβερνητικά στελέχη. Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες επαφές με τους επικεφαλής των κλιμακίων στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης.

Oι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα παρουσιάστηκαν σήμερα από τα κυβερνητικά στελέχη στους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο διάλογος για επιμέρους θέματα πρόκειται να συνεχιστεί, όπως επισημάνθηκε και στη συνέντευξη Τύπου χθες.

Με τη σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκαν και οι τριήμερες επαφές με τους επικεφαλής των κλιμακίων στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης.

Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, κατά τις συζητήσεις υπήρξε ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για τα θέματα που σχετίζονται με τη σύνταξη της τρίτης έκθεσης, η οποία θα δημοσιευθεί στις αρχές Ιουνίου.

Χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε από το Ζάππειο Μέγαρο ένα πακέτο μέτρων ελαφρύνσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μείωση ΦΠΑ σε εστίαση - ενέργεια και 13η σύνταξη ανακοίνωσε ο Τσίπρας: Τα μέτρα ελάφρυνσης

Σε δημοσίευμά του, εντούτοις, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ανέφερε ότι «είναι ασαφές αν οι δανειστές, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα για τον τρίτο γύρο της μεταμνημονιακής εποπτείας, έχουν εγκρίνει αυτές τις παροχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Άγνωστο αν οι εξαγγελίες Τσίπρα έχουν λάβει την έγκριση των δανειστών»

Tags:
13η σύνταξη, μείωση ΦΠΑ, φοροελαφρύνσεις, Θεσμοί, Μέτρα, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK