13:15 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Παλαιστίνη εξετάζει τη δυνατότητα εισαγωγής πετρελαίου από τη Ρωσία ή τις αραβικές χώρες για να μειώσει την εξάρτησή της από το ισραηλινό πετρέλαιο, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Παλαιστίνης Κάλεντ Οσελίλι στο Sputnik την Πέμπτη.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να εισαγάγουμε πετρέλαιο, ειδικά από τη Ρωσία ή από οποιοδήποτε αραβικό κράτος, για να μειώσουμε την εξάρτησή μας από το ισραηλινό πετρέλαιο", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Παλαιστίνης Κάλεντ Οσελίλι στο Sputnik, στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

Ο Οσελίλι τόνισε ότι πίστευε ότι το ρωσικό πετρέλαιο ήταν μία από τις διαθέσιμες επιλογές, προσθέτοντας ότι ήταν πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τον όγκο των μελλοντικών εισαγωγών πετρελαίου.

«Τα σιτηρά εξάγονται τώρα από τη Ρωσία στην Παλαιστίνη. Ελπίζουμε ότι θα είναι δυνατή η εισαγωγή από τη Ρωσία πρώτων υλών όπως οι πλαστικοί κόκκοι, το αλουμίνιο, ο σίδηρος και το ξύλο. Αυτός είναι ένας από τους στόχους της επίσκεψής μου στη Ρωσία», δήλωσε ο υπουργός.

Tags:
Διαπραγμάτευση, οικονομία, Πετρέλαιο, Παλαιστίνη, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK